Vi ved vi snavser - så vi gør selvfølgelig også rent igen

Hvis du har et stråtag, og du har haft en tækkemand forbi til at reparere eller pleje det, så har du måske allerede oplevet, at dette kan være en beskidt affære. Strå, støv og andet snavs løsrives nemlig i forbindelse med tækkearbejde, og det kan falde ned og snavse vinduerne på bygningen til.

Hos Tækkemand Clausen ved vi, at vi og vores arbejde snavser, og vi tilbyder derfor også professionel vinduespolering som en del af vores arbejde. Vinduespolering er ikke bare en simpel opgave; det er et arbejde, der kræver præcision, ekspertise og den rette teknik. Med vores erfaring og moderne udstyr, sikrer vi, at hvert hjørne af dit vindue skinner som nyt - uanset hvor meget vi har støvet til.

Skinnende vinduespolering

I en branche, hvor kvalitet og pålidelighed er afgørende, skinner vores tjenester igennem. Vores erfaring betyder, at vi forstår vigtigheden af detaljer og det gælder også, når det kommer til vinduer. Vi forstår, at du som kunde kan have bekymringer, når det kommer til vedligeholdelse. Derfor er vi trænet til at håndtere enhver udfordring med omhu og ekspertise.

Du skal vælge os til din vinduespolering, da du kan kombinere det med vores tækkearbejde eller andre services som solcellevask og tagrenderens. Derudover bruger vi miljøvenlige produkter, leverer skræddersyede løsninger og har hurtig respons på henvendelser. Vi er her for at gøre din hverdag lettere og sikre, at du altid får den bedste service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for vinduespolering eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tækkefirma med erfaring

Vi besidder 15 års erfaring som tækkefirma og servicerer hovedsageligt private på Sjælland.

Medlem af Byg Garanti

Som tækkefirma er vi omfattet af DI Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved reparation af stråtag udføres arbejdet med størst fokus på kvalitet og nænsomhed.

Hvad mener kunderne?

Vi samler på tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række udtalelser fra tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af kunderne mener om vores service.

"Super glade..."

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen.

Christian Pfeil Bendtsenerit

"Fantastisk stykke arbejde"

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på.

Børge Jensen​

"Kan varmt anbefales..."

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for. Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk.

Anne-mette Bøtting Bendtsen

"De holder hvad de lover"

Vi har netop fået nyt stråtag på hovedhuset ved stranden samt pudset annekset af (16 år gammelt). Jeg har fulgt arbejdet på tætteste hold og kan varmt anbefale Jacob og hans team. De har været effektive, dygtige.

Peter Sonne Christensen

er du interesseret?

Kontakt os hvis du skal bruge en tækkemand

Har du brug for en tækker, der kan sørge for, at dit stråtag forlænger sit levetid og fortsat ser smukt og velplejet ud? Eller skal vi hjælpe dig med en af vores andre serviceydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter os grundigt ind i dine behov på forhånd, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

+45 2851 6374

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

jacob@taekkemandcarlsen.dk

Tækkemand Carlsen

CVR-nummer: 35017887

Nordrup vestervang 59 4100 Ringsted

Læs sidens cookiepolitik

Tækkemand Carlsen er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. Læs mere om garantien her.

Vurderet 4,4 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser på Facebook.