✓​ Medlem af Byg Garanti

✓ Mange års erfaring​

​✓ Fokus på det gode håndværk

Hvad er stråtag?

Stråtaget har været en del af det danske samfund lige siden vikingetiden. Udformningen af det stråtækte tag, samt de materialer, der anvendes til konstrueringen, har dog gennem årene ændret sig.

Et stråtag består inderst af et bindelag, hvor stråene bliver bundet fast til trækonstruktionen og yderst et slidlag. Et stråtækt tag er bygget op af naturmaterialer, og derfor vil det gennem tiden blive biologisk nedbrudt af solens ultraviolette stråler. Derfor er det vigtigt med vedligeholdelse af taget samt årlige eftersyn og vedligeholdelse for at forlænge taget levetid så meget som muligt.

Lægning af nyt stråtag med god holdbarhed og høj slidstyrke

Ønsker du et anderledes tag, kan jeg lægge et helt nyt stråtag på din bolig, som giver et flot og idyllisk udseende i bæredygtige og miljøvenlige materialer.

Der findes mange forskellige former for stråtag. Umiddelbart kan de se meget ens ud, men der er stor forskel på konstruktionen. Jeg kan lave alle slags stråtag, alt efter hvad du ønsker som kunde.

Når det kommer til stråtag og tækkearbejde, er jeg meget faglig stolt og går ikke på kompromis med kvaliteten af materialerne eller min egen personlige og faglige integritet som tækkemand. Skal du have lagt et stråtækt tag på et nybyggeri, kan du altid rådføre dig ved mig ved byggeriets begyndelse, så taget tænkes ind i dine planer.

Jeg tilbyder tækkearbejde i høj kvalitet, så du får et stråtækt tag, der ser godt ud på din bolig. Jeg kører på hele Sjælland blandt andet i byerne Ringsted, Sorø, og Køge. Jeg har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder med flotte stråtækte tage med stor holdbarhed og slidstyrke. 

Se billeder af vores udførte opgaver her.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på et nyt stråtag

Drømmer du om et nyt stråtag, er jeg garant for at levere et tækkearbejde i særklasse, der giver dig et stråtækt tag, som tager sig rigtigt godt ud.

Du kan kontakte mig for en pris og uforpligtende samtale om dine ønsker på telefon 28 51 63 74 eller skrive til mig på e-mail jacob@taekkemandcarlsen.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk