Vi reparerer og vedligeholder stråtage

Trænger dit stråtag eller tagets rygning til at blive behandlet af en erfaren og kompetent fagmand? Så kan vi komme ud og hjælpe dig. Tækkemand Carlsen er en professionel tækker med 15 års erfaring, og vi udfører alle former for opgaver inden for reparation og vedligeholdelse af stråtage herunder rygning på stråtage.

Vi kører og hjælper private kunder i blandt andet Næstved, Ringsted og Sorø – og vi vil meget gerne hjælpe dig. Vælger du os til at servicere dit stråtag, er du sikret et resultat i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring inden for branchen, en høj arbejdsmoral, og vi leverer altid det færdige resultat inden for den aftalte tid.

Få repareret en rygning på stråtag med kvalitetsarbejde

Rygning på stråtag har den funktion, at den afslutter taget foroven, og derved beskytter og dækker det øverste lag af taget. En rygning kan laves i forskellige varianter blandt andet halm, lyng og kobber, og udover den beskyttende effekt, så sikrer rygningen også en flot og klassisk afslutning på stråtaget.

Med vores reparation og vedligeholdelse af rygning på stråtag er du sikret et velfungerende og flot tag på dit hjem.

Kontakt os og få et tilbud på vedligehold af dit tag

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med stråtage, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores erfarne og dygtige personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt, og så snart vi ved mere om din opgave, udarbejder vi også meget gerne et uforpligtende tilbud og pris til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tækkefirma med erfaring

Vi besidder 15 års erfaring som tækkefirma og servicerer hovedsageligt private på Sjælland.

Medlem af Byg Garanti

Som tækkefirma er vi omfattet af DI Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved reparation af stråtag udføres arbejdet med størst fokus på kvalitet og nænsomhed.

Hvad mener kunderne?

Vi samler på tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række udtalelser fra tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af kunderne mener om vores service.

"Super glade..."

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen.

Christian Pfeil Bendtsenerit

"Fantastisk stykke arbejde"

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på.

Børge Jensen​

"Kan varmt anbefales..."

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for. Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk.

Anne-mette Bøtting Bendtsen

"De holder hvad de lover"

Vi har netop fået nyt stråtag på hovedhuset ved stranden samt pudset annekset af (16 år gammelt). Jeg har fulgt arbejdet på tætteste hold og kan varmt anbefale Jacob og hans team. De har været effektive, dygtige.

Peter Sonne Christensen

er du interesseret?

Kontakt os hvis du skal bruge en tækkemand

Har du brug for en tækker, der kan sørge for, at dit stråtag forlænger sit levetid og fortsat ser smukt og velplejet ud? Eller skal vi hjælpe dig med en af vores andre serviceydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter os grundigt ind i dine behov på forhånd, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

+45 2851 6374

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

jacob@taekkemandcarlsen.dk

Tækkemand Carlsen

CVR-nummer: 35017887

Nordrup vestervang 59 4100 Ringsted

Læs sidens cookiepolitik

Tækkemand Carlsen er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. Læs mere om garantien her.

Vurderet 4,4 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser på Facebook.