Få lavet et æstetisk smukt nyt stråtag

Går du og drømmer om et nyt stråtækt tag?

Skal taget skriftet taget, og kunne du godt tænke dig et særdeles miljøvenligt og ikke mindst æstetisk smuk tag? Hvis ja, så er et stråtag det oplagt valg for dig. Tækkemand Carlsen er et professionel tækkefirma, og vi udfører alle former for opgaver inden for tagtænkning - herunder vedligeholdelse, montering og rygning af stråtag.

Vi kører og hjælper private kunder i blandt andet Næstved, Ringsted og Sorø – og vi vil meget gerne hjælpe dig. Vælger du os til at stå for dit nye stråtækte tag, er du sikret et resultat i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaringer inden for branchen, en høj arbejdsmoral og vi leverer altid det færdige projekt inden for den aftalte tid.

Få lavet en rygning af stråtag i høj kvalitet

Rygning af stråtag har den funktion, at den afslutter taget foroven, og derved beskytter og dækker det øverste lag af taget. En rygning kan laves i forskellige varianter blandt andet halm, lyng og kobber, og udover den beskyttende effekt, så sikrer rygningen også en flot og klassisk afslutning på stråtaget.

Vi vejleder dig naturligvis også i, hvordan et færdigt stråtækt tag efterfølgende vedligeholdes bedst muligt, så det holder mange år ud i fremtiden.

Kontakt os og få et tilbud på et stråtækt tag

Hvis du er interesseret i at høre mere stråtækt tag eller rygning af stråtag, så er du meget velkommer til at kontakte os. Vores erfarne og dygtige personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt, og så snart vi ved mere om din opgave, udarbejder vi også meget gerne et uforpligtende tilbud og pris til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vil du ringes op​?

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld gerne formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og få et tilbud din opgave

​Står du og skal have udskiftet stråtaget eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Vedhæft billeder *
 
Vedhæft billeder *
 
Vedhæft billeder *
 
Vedhæft billeder *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Tækkemand Carlsen

Nordrup vestervang 59, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 35017887

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 51 63 74

E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket