Stråtag med god holdbarhed og høj slidstyrke

Skal du have stråtag på din bolig, tilbyder jeg tækkearbejde i høj kvalitet, så du får et nyt tag, der ser godt ud på din bolig. Jeg kører i Ringsted, Sorø, Køge og omegn, hvor jeg gennem årene har hjulpet mange tilfredse kunder med flotte stråtækte tage med stor holdbarhed og slidstyrke.

Flot og idyllisk resultat med nyt stråtag

Stråtaget har været en del af det danske samfund lige siden vikingetiden. Udformningen af det stråtækte tag, samt de materialer, der anvendes til konstrueringen, har gennem årene dog ændret sig. Jeg kan lave et helt nyt stråtag til din bolig, som giver et flot og idyllisk udseende i bæredygtige materialer.

Når det kommer til stråtag og tækkearbejde, er jeg, som tækkemand, meget fagligt stolt og går ikke på kompromis med kvaliteten eller min egen personlige og faglige integritet. Skal du have lavet helt nyt stråtag på et nybyggeri, kan du altid rådføre dig med mig ved byggeriets begyndelse, så taget tænkes ind i dine planer.

Hvad er et stråtag?

Et nyt stråtag består inderst af et bindelag, hvor stråene bliver bundet fast til trækonstruktionen og yderst af et slidlag. Et stråtækt tag, er opbygget af naturmaterialer, og derfor vil det gennem tiden blive nedbrudt af den biologiske nedbrydning og af solens ultraviolette stråler. Derfor er det vigtigt at vedligeholde og føre tilsyn med stråtaget. Det tilbyder jeg at gøre for dig, så du ikke skal bekymre dig om tækkearbejde.

​Få et uforpligtende tilbud på tækkearbejde

Drømmer du om et stråtag, der kan berige din bolig gennem de næste mange år, er jeg garant for at levere et tækkearbejde i særklasse, der giver dig et tag, som tager sig rigtigt godt ud. 

Du kan kontakte mig for en pris og uforpligtende samtale om dine ønsker på telefon 28 51 63 74 eller skrive til mig på jacob@taekkemandcarlsen.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk