✓​ Medlem af Byg Garanti

✓ Mange års erfaring​

​✓ Fokus på det gode håndværk

Effektiv algebehandling af stråtag

Algerens af stråtag forlænger tagets levetid

Alger er sammen med mos yderst skadeligt for dit stråtag. Har du derfor problemer med mos eller algevækst, så kontakt din lokale specialist i stråtag: Tækkemand Carlsen.

Vi er et hold af dygtige og erfarne tækkemænd med mange års erfaring i tækkearbejde og pasning af stråtage, så du kan have et smukt og holdbart tag i mange år. Vores forretning ligger i Ringsted, og vi kører ud til kunder i Sorø, Køge og på resten af Sjælland.


Skal du have lavet effektiv og professionelt udført algebehandling af stråtag, kører vi også gerne ud til dig.

Den vigtige algebehandling af stråtag

Hvis du vil sikre dig, at dit stråtag får så lang en levetid som overhovedet muligt, så er det en gode idé at få taget tjekke med jævne mellemrum. Det kan også være nødvendigt at behandle med en mos- eller algerens af stråtaget.

Da et stråtag er lavet af organisk materiale, er det mere sårbart overfor fugt, alger og råd end andre typer tag. Når vi laver en algebehandling af dit stråtag, river vi først mos af, banker og efterser taget, reparerer huller og sprøjter med et godkendt middel specielt til algerens af stråtag.

Vores middel mod alger sørger for, at alle skadelige alge- og svampesporer slås ihjel, og det forebygger, at problemet opstår igen kort tid efter.

Tilbud og priser på algebehandling

Har du spørgsmål til dit stråtag eller hvilken type alger, der har angrebet dit tag, så er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et tilbud og en pris på algebehandling af stråtag.

Er der behov, kommer vi også gerne forbi og kigger på dit tag, inden vi laver et tilbud til dig. Så er vi sikre på, at vi finder den rigtige løsning til dit stråtag.

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk