✓​ Medlem af Byg Garanti

✓ Mange års erfaring​

​✓ Fokus på det gode håndværk

Reparation af stråtag forlænger tagets holdbarhed

Er dit stråtag nedslidt, og ønsker du at få det repareret for at forlænge tagets holdbarhed?

Så kan Tækkemand Carlsen hjælpe dig! Jeg har mange års erfaring som tækkemand, og jeg tilbyder professionel reparation af stråtage på hele Sjælland blandt andet i byerne Ringsted, Sorø, og Køge. 

Efterse dit stråtag jævnligt

Jeg anbefaler at man som ejer af et stråtag, regelmæssigt tjekker sit stråtag for skader, specielt efter storm. Mindst en gang årlig skal stråtaget efterses og vedligeholdes og du skal sikre dig at taget får luft og kan ånde. Derudover anbefaler jeg, at dækbrædder, vandbrædder og vindskeder vedligeholdes regelmæssigt med maling.

Hvert 5. år er det en god ide, at få tækkemanden til at kontrollere stråtaget og rygningen. Der kan være behov for vedligeholdelse af stråtaget i form af reparationer på taget såvel som rygningen, samt mekanisk afrensning og sprøjtning mod mosser.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på reparation af stråtag

Har du nogle spørgsmål omkring stråtagets holdbarhed, eller ønsker du at høre mere om, hvorvidt en reparation af taget kan betale sig fremfor en udskiftning, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. 

Ønsker du en pris på, hvad din reparation af stråtaget kommer til at koste, kommer jeg også gerne ud til en uforpligtende besigtigelse og udarbejder på den baggrund et uforpligtende tilbud på reparation af dit stråtag til dig.

Du kan enten kontakte mig på telefon 28 51 63 74, eller du kan skrive til mig på e-mail jacob@taekkemandcarlsen.dk.

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk