Hvem er jeg?

Mit navn er Jacob Kærholdt Carlsen, og jeg kom til verden oktober 1990. Jeg bor i mit eget lille stråtækte bondehus i en lille landsby på Midtsjælland, hvorfra jeg driver min virksomhed.

Jeg er en frisk og udadvendt person, og det er vigtigt for mig, altid at have god kemi og dialog med kunden. Jeg er en person med en stor arbejdsmoral og er meget handlekraftig, og elsker derfor nye udfordringer og projekter.​​

Uddannelse

Jeg er vokset op i landlige opgivelser, hvor stråtækte huse/gårde er en del af landskabet og landidyllen. De stråtækte huse har altid fascineret mig meget, både for deres flotte konstruktioner og bæredygtigheden i selve taget. Derfor var det en naturlighed for mig, at valget faldt på tækkemandsuddannelsen, da jeg skulle finde min drømmeuddannelse.

I august 2009 startede jeg i lære som Tækkemand, hos tækkemester Finn Guld i Køge. Jeg har i min læretid, arbejdet med mange forskellige former for stråtage i form af både forskellige materialer og udformninger.

I 2012 blev jeg færdig uddannet som tækkemand fra den Jydske håndværkerskole.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet for forskellige tækkemænd på Sjælland, inden jeg startede selvstændigt op i 2013. I min tid som selvstændig, er det blevet til små såvel som store tækkeopgaver.

Tækkefirma med erfaring

Vi besidder 15 års erfaring som tækkefirma og servicerer hovedsageligt private på Sjælland.

Medlem af Byg Garanti

Som tækkefirma er vi omfattet af DI Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved reparation af stråtag udføres arbejdet med størst fokus på kvalitet og nænsomhed.

Hvad mener kunderne?

Vi samler på tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række udtalelser fra tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af kunderne mener om vores service.

"Super glade..."

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen.

Christian Pfeil Bendtsenerit

"Fantastisk stykke arbejde"

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på.

Børge Jensen​

"Kan varmt anbefales..."

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for. Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk.

Anne-mette Bøtting Bendtsen

"De holder hvad de lover"

Vi har netop fået nyt stråtag på hovedhuset ved stranden samt pudset annekset af (16 år gammelt). Jeg har fulgt arbejdet på tætteste hold og kan varmt anbefale Jacob og hans team. De har været effektive, dygtige.

Peter Sonne Christensen

er du interesseret?

Kontakt os hvis du skal bruge en tækkemand

Har du brug for en tækker, der kan sørge for, at dit stråtag forlænger sit levetid og fortsat ser smukt og velplejet ud? Eller skal vi hjælpe dig med en af vores andre serviceydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter os grundigt ind i dine behov på forhånd, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

+45 2851 6374

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

jacob@taekkemandcarlsen.dk

Tækkemand Carlsen

CVR-nummer: 35017887

Nordrup vestervang 59 4100 Ringsted

Læs sidens cookiepolitik

Tækkemand Carlsen er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. Læs mere om garantien her.

Vurderet 4,4 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser på Facebook.