Hvorfor lade alger overtage dit tag?

Alger kan skade dit tags konstruktion og udseende. Men med den rette algebehandling kan du forlænge dit tags levetid og bevare dets skønhed. Hos Tækkemand Carlsen har vi stor erfaring med at pleje og vedligeholde både stråtage og almindelige tage. Vi hjælper derfor mange kunder med at algebehandle tage, hvis vi alligevel er ude for et se til et stråtækt tag, eller hvis deres tag er blevet ramt af et algeudbrud.

Uanset om du er en privat boligejer eller en virksomhed, er det vigtigt at beskytte taget på din bygning. Derfor tilbyder vi professionel algebehandling af tag, og vi hjælper kunder i hele Ringsted.

Eksperter inden for algebehandling af tag

Med de vejrforhold vi har i Danmark, ser vi mange boligejere, der døjer med store mængder af alger på taget. Hos Tækkemand Carlsen forstår vi de udfordringer som vejret medfører og derfor er alle vores behandlingsmetoder skræddersyede til at tackle og forebygge disse udfordringer.

Dine bekymringer er vores førsteprioritet. Vi ved, at du ønsker en løsning, der er både effektiv og langvarig. Derfor fokuserer vi på at levere en algebehandling af tag, der ikke kun ser godt ud, men også varer længe. Med vores dybdegående kendskab til mange forskellige tagtyper, kan vi tilbyde en service, der er både omkostningseffektiv og af høj kvalitet. Desuden bruger vi kun miljøvenlige behandlingsmetoder og har hurtige responstider.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tag det næste skridt i at beskytte dit tag mod alger. Vi står klar til at hjælpe dig med en skræddersyet algebehandling af tag. Alt du skal gøre, er at kontakte os, så klarer vi resten.

Tækkefirma med erfaring

Vi besidder 15 års erfaring som tækkefirma og servicerer hovedsageligt private på Sjælland.

Medlem af Byg Garanti

Som tækkefirma er vi omfattet af DI Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved reparation af stråtag udføres arbejdet med størst fokus på kvalitet og nænsomhed.

Hvad mener kunderne?

Vi samler på tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række udtalelser fra tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af kunderne mener om vores service.

"Super glade..."

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen.

Christian Pfeil Bendtsenerit

"Fantastisk stykke arbejde"

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på.

Børge Jensen​

"Kan varmt anbefales..."

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for. Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk.

Anne-mette Bøtting Bendtsen

"De holder hvad de lover"

Vi har netop fået nyt stråtag på hovedhuset ved stranden samt pudset annekset af (16 år gammelt). Jeg har fulgt arbejdet på tætteste hold og kan varmt anbefale Jacob og hans team. De har været effektive, dygtige.

Peter Sonne Christensen

er du interesseret?

Kontakt os hvis du skal bruge en tækkemand

Har du brug for en tækker, der kan sørge for, at dit stråtag forlænger sit levetid og fortsat ser smukt og velplejet ud? Eller skal vi hjælpe dig med en af vores andre serviceydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter os grundigt ind i dine behov på forhånd, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

+45 2851 6374

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

jacob@taekkemandcarlsen.dk

Tækkemand Carlsen

CVR-nummer: 35017887

Nordrup vestervang 59 4100 Ringsted

Læs sidens cookiepolitik

Tækkemand Carlsen er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. Læs mere om garantien her.

Vurderet 4,4 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser på Facebook.