Vi laver både reparation og udskiftning

Trænger jeres rygning til reparation? Hos Tækkemand Carlsen får du som kunde en tækker med stor erfaring, brede kompetencer og fokus på det gode håndværk.

Vi kan tilbyde flere former for rygning på et stråtag, og vi udfører vedligeholdelse og reparation af rygning på huse hos kunder i Ringsted, Næstved og Sorø. Men vi kommer også gerne rundt til kunder på resten af Sjælland og Falster til reparation af tagrygning.

Rygning og reparation

Vores erfarne tækkemænd laver alle slags stråtage på nye huse som gamle huse. Vi udbedrer naturligvis også stormskader og andre former for skader på rygning og tag.

Rygningen på et stråtag kaldes også mønningen og er den øverste del, som tætner overgangen mellem de to tagflader, hvor de mødes på tagryggen.


Vi tilbyder både efterfyldning og reparation af tagrygning, og hvis ikke en reparation er mulig, udskifter vi rygningen med en ny.

Sådan udfører vi reparationen

Ved reparation af rygning eller ved etablering af en ny rygning på dit stråtag kan vi tilbyde tre forskellige former for rygning:

  • Rygning med lyng med en holdbarhed på 8 til 10 år
  • Rygning med tang med en holdbarhed på 8 til 10 år
  • Rygning med havrehalm med en holdbarhed på 3 til 5 år

Vi genbruger gerne rygtræer, kragetræer og ryttere i forbindelse med reparation af tagrygning – og vi skifter dem også med nye, hvis det er nødvendigt.

Grundig reparation af tagrygning

Hos os sætter vi en ære i at levere godt håndværk. Vores arbejde er bæredygtigt og af højeste kvalitet med respekt for fagets traditioner. Vi er desuden medlem af Byg Garanti – din garanti for godt håndværk i hver eneste reparation.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et tilbud og priser på rygning og reparation, så ring eller skriv til os. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris til dig.​

Tækkefirma med erfaring

Vi besidder 15 års erfaring som tækkefirma og servicerer hovedsageligt private på Sjælland.

Medlem af Byg Garanti

Som tækkefirma er vi omfattet af DI Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.

Kvalitetsbevidst håndværker

Ved reparation af stråtag udføres arbejdet med størst fokus på kvalitet og nænsomhed.

Hvad mener kunderne?

Vi samler på tilfredse kunder

Gennem årene har vi samlet en lang række udtalelser fra tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af kunderne mener om vores service.

"Super glade..."

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen.

Christian Pfeil Bendtsenerit

"Fantastisk stykke arbejde"

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på.

Børge Jensen​

"Kan varmt anbefales..."

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for. Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk.

Anne-mette Bøtting Bendtsen

"De holder hvad de lover"

Vi har netop fået nyt stråtag på hovedhuset ved stranden samt pudset annekset af (16 år gammelt). Jeg har fulgt arbejdet på tætteste hold og kan varmt anbefale Jacob og hans team. De har været effektive, dygtige.

Peter Sonne Christensen

er du interesseret?

Kontakt os hvis du skal bruge en tækkemand

Har du brug for en tækker, der kan sørge for, at dit stråtag forlænger sit levetid og fortsat ser smukt og velplejet ud? Eller skal vi hjælpe dig med en af vores andre serviceydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter os grundigt ind i dine behov på forhånd, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat. Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

+45 2851 6374

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

jacob@taekkemandcarlsen.dk

Tækkemand Carlsen

CVR-nummer: 35017887

Nordrup vestervang 59 4100 Ringsted

Læs sidens cookiepolitik

Tækkemand Carlsen er medlem af DI Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. Læs mere om garantien her.

Vurderet 4,4 ud af 5 baseret på 10 bedømmelser på Facebook.