✓​ Medlem af Byg Garanti

✓ Mange års erfaring​

​✓ Fokus på det gode håndværk

Professionel reparation af tagrygning

Vi laver både reparation og udskiftning

Trænger jeres rygning til reparation? Hos Tækkemand Carlsen får du som kunde en tækker med stor erfaring, brede kompetencer og fokus på det gode håndværk.

Vi kan tilbyde flere former for rygning på et stråtag, og vi udfører vedligeholdelse og reparation af rygning på huse hos kunder i Ringsted, Køge og Sorø. Men vi kommer også gerne rundt til kunder på resten af Sjælland og Falster til reparation af tagrygning.

Rygning og reparation

Vores erfarne tækkemænd laver alle slags stråtage på nye huse som gamle huse. Vi udbedrer naturligvis også stormskader og andre former for skader på rygning og tag.

Rygningen på et stråtag kaldes også mønningen og er den øverste del, som tætner overgangen mellem de to tagflader, hvor de mødes på tagryggen.


Vi tilbyder både efterfyldning og reparation af tagrygning, og hvis ikke en reparation er mulig, udskifter vi rygningen med en ny.

Sådan udfører vi reparationen

Ved reparation af rygning eller ved etablering af en ny rygning på dit stråtag kan vi tilbyde tre forskellige former for rygning:

  • Rygning med lyng med en holdbarhed på 8 til 10 år
  • Rygning med tang med en holdbarhed på 8 til 10 år
  • Rygning med havrehalm med en holdbarhed på 3 til 5 år

Vi genbruger gerne rygtræer, kragetræer og ryttere i forbindelse med reparation af tagrygning – og vi skifter dem også med nye, hvis det er nødvendigt.

Grundig reparation af tagrygning

Hos os sætter vi en ære i at levere godt håndværk. Vores arbejde er bæredygtigt og af højeste kvalitet med respekt for fagets traditioner. Vi er desuden medlem af Byg Garanti – din garanti for godt håndværk i hver eneste reparation.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et tilbud og priser på rygning og reparation, så ring eller skriv til os. Vi laver altid gerne et uforpligtende tilbud med en fair pris til dig.​

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk