Brandsikring af stråtaget

Tidligere er stråtaget blev fravalgt til fordel for et traditionelt tegltag pga. den store risiko for brand. I dag har man udviklet et produkt, som kan bruges til at brandsikre stråtaget, dette kaldes for Sepatec.


Sepatec er en glasvævsdug, som ligges under det nyetablerede stråtag. Dugen bevirker, at taget ikke kan brænde på undersiden. Dette betyder at ved opstået brand, vil branden forblive på tagets kanter og overflade. 

Det har den betydning, at hvis branden er opstået i taget overflade, vil den forblive der, og man vil i mange tilfælde kunne nå at slukke branden i tide og dermed rede husets indre.


Sepatec er nemt og billigt at oplægge, og er derfor en god brandsikring af stråtaget. Derudover er Sepatec dugen, åben i dens struktur, hvilket gør at den ikke hindrer tagets naturlige gennemluftning og udtørring.


Ved at ligge Sepatec får man også en rar bagside på sit tag, og man undgår flyvende frømateriale fra tækkerørene og alt for meget hængende spindelvæv.

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk