✓​ Medlem af Byg Garanti

✓ Mange års erfaring​

​✓ Fokus på det gode håndværk

Profil​​

​Hvem er jeg?

Mit navn er Jacob Kærholdt Carlsen, og jeg kom til verden oktober 1990. Jeg bor i mit eget lille stråtækte bondehus i en lille landsby på Midtsjælland, hvorfra jeg driver min virksomhed.

Jeg er en frisk og udadvendt person, og det er vigtigt for mig, altid at have god kemi og dialog med kunden. Jeg er en person med en stor arbejdsmoral og er meget handlekraftig, og elsker derfor nye udfordringer og projekter.​

Uddannelse

Jeg er vokset op i landlige opgivelser, hvor stråtækte huse/gårde er en del af landskabet og landidyllen. De stråtækte huse har altid fascineret mig meget, både for deres flotte konstruktioner og bæredygtigheden i selve taget. Derfor var det en naturlighed for mig, at valget faldt på tækkemandsuddannelsen, da jeg skulle finde min drømmeuddannelse.

I august 2009 startede jeg i lære som Tækkemand, hos tækkemester Finn Guld i Køge. Jeg har i min læretid, arbejdet med mange forskellige former for stråtage i form af både forskellige materialer og udformninger.

I 2012 blev jeg færdig uddannet som tækkemand fra den Jydske håndværkerskole.

Efter endt uddannelse har jeg arbejdet for forskellige tækkemænd på Sjælland, inden jeg startede selvstændigt op i 2013. I min tid som selvstændig, er det blevet til små såvel som store tækkeopgaver.

Vil du ringes op​?

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld gerne formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gratis tilbud på stråtag

​Står du og skal have udskiftet stråtaget, lagt nyt på eller have repararet det eksisterende, så indhent et tilbud her.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser fra facebook

Vinni Stenberg ​

★★★★★

Vi er så glade for det fantastisk arbejde Jacob har udført

Christian Pfeil Bendtsenerit

★★★★★

Vi har fået nyt tag fra oktober 2018 til januar 2019. Og er super glade for det arbejde der er blevet lavet. Jacob og Matias er et par flinke fyre og holde hvad de lover. Vi vil helt sikkert anbefale tækkemand Carlsen

Børge Jensen​

★★★★★

Jakob har lavet et fantastisk stykke arbejde. Han er omhyggelig og man mærker at hans faglige stolthed betyder alt for ham. Det kan man tydelig se på arbejdet og samtidig er han meget regulær og til at stole på. Han er fremover " vores tækkemand "

Anne-mette Bøtting Bendtsen

★★★★★

Vi har fået nyt stråtag på vores gamle stuehus, og det har Tækkemand Carlsen stået for.

Vi har fået et super flot resultat, Jacob og Mathias er begge utrolig kompetente, samvittighedsfulde og dygtige til deres håndværk. Vi kan på alle måder anbefale tækkemand Carlsen. Tak for denne gang

Christian & Anne-Mette

Se flere anmeldelser på vores Facebook​

Tækkemand Carlsen

Kværkebyvej 68
4100 Ringsted

Find vej på Google Maps

Tlf.: 28 51 63 74
E-mail: jacob@taekkemandcarlsen.dk